Vinsmagninger hos Vinøs

Piú Bella Pimonte!

onsdag den 21. og torsdag den 22. august

I samarbejde med Winehack byder vi velkommen til en dejlig aften og vinsmagning med vinbonden Giuliano Iuorio fra Azienda Agricola Mustela.

Giuliano har 3 vinmarker i Piemonte og laver fremragende vin på Nebbiolo og Dolcetto fra områderne Alba, Langhe og Barbaresco. Men vi skal også smage gode hvide vine, bl.a. på Chardonnay.

 

 

Vi disker op med dejlige anretninger og hele 10 gode vine. Vine som du i øvrigt kan bestille hjem og nyde.

Mød Giuliano Iuorio og smag på Piemonte.

Kun kr 250,- (medlemmer får 10 % rabat)

 

Smag på DO Alta Alella

Torsdag den 29. august kl 18:00

Det her er stort for os! Vi elsker Cava! Vi har altid haft Alta Alella Mirgin Cava Reserva Brut Nature på kortet hos Vinøs – og nu er det lykkedes os at få et hurtigt visit på plads.

Mirgin vinmarker ligger midt i Serralada de Marina naturpark, et stenkast fra Middelhavet og kun få kilometer fra Barcelona. Her står ALTA ALELLA MIRGIN-vingården, familien Pujol-Busquets Guilléns livsværk.

En familie, der altid har været dedikeret til vindyrkning. Det ligger i deres DNA. Viden, lidenskab, udholdenhed og dedikation. En livsstil. Familien arbejder ansvarligt og innovativt med vin og cava. De er engagerede i naturen.

Vi smager på 8 vine – hvid og rosé cava, rød- og hvidvin samt en dessertvin. 5 vine kommer fra huset Mirgin og 3 vine kommer fra Celler de Les Aus, som er samme familieforetagende, men her er det datteren, der driver ambitionen om at skabe transparente, spændstige økovine uden tilsætning af sulfitter. Her er det ønsket om hele tiden at komme dybere ned i det organiske landbrug og få de reneste druer og vin.

Vi møder Gonzalo Garnacho, der er ansvarlig for eksporten og uddannet agronom. Han kan fortælle alt om biodynamik, økologi og naturvine.

Vi disker op med dejlige anretninger og hele 8 gode vine. Vine som du i øvrigt kan bestille hjem og nyde.

Pris kr 250,- (medlemmer får 10 % rabat)

Næste smagning

x dag den xx. måned kl 16:30 og kl 20:00

 

Mandag lukket

Tirsdag, Onsdag & Torsdag: Kl. 15 - 22

Fredag: Kl. 14 – 23

Lørdag: Kl. 13 – 23

Søndag Kl. 13 - 21

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

Tlf.: 21 76 90 00