fbpx

Vinsmagninger hos Vinøs

Smag på Julens vine

Onsdag den 4. december i mellem kl 17:00 – 21:00
Kom og gør et kup!

Hvad skal du drikke til maden i julen og til nytår? Eller bare til at hygge med i højtiden?

Laudrup Vin & Gastronomi kommer forbi Vinøs med et stort udvalg vine, spiritus, gaveideer og delikatesser, som du kan forsøde julen med.
Få gode råd med om mad og vin og smag op til 20 forskellige vine – vi har et godt udvalg af røde, hvide, boblende og søde vine åbne.

Måske der også var et par gave ideer, du kunne inspireres til… Vi leverer også vin til firmaer.

Pris: Kun 100,- som refunderes ved køb af 6 flasker – der er gode kup at gøre og der er yderligere medlemsrabat på 10% på dagen.

Red julen med god vin! Det kan aldrig gå galt 🙂

 

 

UDSOLGT – Ungarsk masterclass

Onsdag den 30. oktober kl 18:00

Kom med på en unik vinrejse og smag på Ungarns bedste dråber. Vi tager dig på en rundtur i tre af landets mest berømte vinområder – Balaton, Szekszárd og Tokaj – og smag på noget af det bedste vin som området kan tilbyde.

Mød en af Ungarns mest berømte og bedste rosé- og rødvinsproducenter – Tamás Dúzsi til en intim og unik smagning. Vingården finder man i Szekszárd, der ligger på samme breddegrad med den kendte fransk Cotes du Rhone. Szekszárd er Ungarns ældste og en historisk verdenskendt vinregion – de første spor af lokal vinavl dateres tilbage til romertiden. Marcus Aurelius Probus, romersk kejser, var den første, der beordrede vinproduktion i regionen. Den ungarske vinhistorie går mere end 2000 år tilbage – oplev disse unikke vine fra et af Europas oversete vinlande. Dúzsi Tamás Winery er ikke officielt godkendt som økologisk vinproducent, men er under omlægning til økologi og håber på at få godkendelsen i 2021.

Når man taler om Ungarn, må man ikke glemme de fineste dessertvine fra Tokaj. Ved siden af dessertvine, bliver der produceret fantastisk hvidvin på Furmint og andre ungarske druetyper. Vinhuset Gróf Degenfeld blev etableret i 1857 og siden 2009 beskæftiger de sig med økologisk dyrkning på 35 ha. De vil præsentere de fineste hvide- og dessertvine man kan drømme om fra Tokaj-område.

Vi disker op med dejlige anretninger og hele 8 gode vine. Vine som du i øvrigt kan bestille hjem og nyde.

Pris kr 300,- (medlemmer får 10 % rabat)

 

 

Mandag lukket

Tirsdag & Onsdag: Kl. 15 - 22

Torsdag: 14 - 22

Fredag & Lørdag: Kl. 13 - 23

Søndag: 13 - 21

 

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

Tlf.: 21 76 90 00