Andre events

Brug for overnatning?

Efter en god aften på Vinøs, så kan du lige smutte over gaden til Go Hotel City. Hotellet åbnede for gæster i juni 2020. Alle værelser er indrettet i moderne design med eget badeværelse med gulvvarme og kvalitetssenge, så du kan få en god nats søvn. De tilbyder både standard værelser og hotellejligheder til markedets bedste priser og har forskellige værelsestyper, herunder enkelt-, dobbelt-, lejligheder med kitchenette og aircondition til enkelt og dobbelt brug og lejligheder med havudsigt. Nyd din morgenmad på den store veranda eller et glas på roof-top.

Og kan du fremvise et aktuelt nøglekort fra Go City Hotel, får du 10 % på regningen!

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.

 

Øl-entusiasternes J-dag

Vi fejrer juleøllets komme i den mørke tid…
Herslev og Vinøs præsenterer Herslev Juleøl og det lav-alkoholiske alternativ – Snefri.

ØJ-dag er indstiftet i 2003 af Ølbaren som et velsmagende alternativ til de gamle bryggeriers J-dag

Formålet er at skabe opmærksomhed omkring det lidt bedre juleøl. Man behøves ikke nøjes med det samme sjap hvert år… 🙂 Som Christian S. Andersen fra BeerHere (og den nu hedengangne Ølfabrikken) så smukt udtrykte det: “I stedet for uhæmmet druk, letpåklædte nissepiger og millioner af PR-kroner er kvalitetsøllet i centrum. Da kvalitetsøl, kvalitetsmennesker og kvalitetstid hænger sammen er det et arrangement med en del mere substans i glasset om aftenen end suspekt stads på fortovet næste morgen.”
Men det er jo en smagssag – så hvis du vil vide hvad du skal have en holdning til, så mød op og nyd Herslevs juleøl-ler.