fbpx

Vinøs BarselsBar

Torsdag den 30. april kl 13:00

Foredrag om ‘Førstehjælp til spæd- og småbørn’

Tilmelding på Facebook – klik på billedet herunder

Den amerikanske forbindelse

fire aftener med vin og film fra USA

Det er amerikansk præsidentvalgår, og i den anledning inviterer Vinøs indenfor til række tematiske aftenarrangementer, hvor du kan blive klogere på vin og film fra Guds eget land.

Hver aften vil starte med en introduktion til 3-4 amerikanske vine, som du så kan nyde, mens du lytter til et foredrag om amerikansk film.

Vinøs vil stå for vinintroduktionen, og filmklip og snak vil være af de to forfattere Jacob Lillemose og Karsten Wind Meyhoff, der netop har udgivet firbindsværket Mondo Americana, hvor de stiller skarpt på amerikansk historie og kultur gennem både klassikere og ukendte mesterværker indenfor amerikansk film.

  • den 4. marts, om ’Retfærdighed hinsides lov og orden’
  • den 1. april, om ’Det Vilde Vesten vender tilbage’
  • den 22. april, om ’Det amerikanske mareridt’

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.