Andre events

Jazzing julemenu

AFLYST!
Vi sætter kolorit på julemenuen og underholder med lidt god musik i måneden op til jul.

Lørdag den 28. november, 5. december og 19. december skruer vi op for de jazzede toner og serverer en vores dejlige julemenu med tilhørende vine. Emil Hornhavers Standard Trio spiller op og har lovet at jazze lidt jul ind i mellem.


Vi åbner dørene kl 18:00 og du og dine gæster har bordet frem til kl 22:00. Vi lukker kun 50 gæster ind, da vi skal holde sikker afstand.

Sebastians julemenu

UDSAT

Vi sætter kolorit på julemenuen og underholder med lidt god musik i måneden op til jul. Vi serverer vores dejlige julemenu med tilhørende vine.

Lørdag den 12. december kigger Trio Guldagger og Anders Heidelbach ind og hylder Sebastian for de mange smukke melodier, de flotte arrangementer, de humoristiske tekster, den elegante samfundskritik og de store kærlighedssange. De fleste af sangene optræder på Sebastians egen ”Sebastian-playliste”, der består af de 50 sange, som Sebastian selv vurderer er de bedste og mest blivende.

Alle sangene fremføres med stor respekt for det originale oplæg uden at være tro kopier. Tilsammen 4 rutinerede musikere, sangskrivere og komponister, der hver især har beskæftiget sig med mange forskellige musikalske genrer: Jazz, rock, folkemusik, klassiske korværker, popmusik mm.

Vi åbner dørene kl 18:00 og du og dine gæster har bordet frem til kl 22:00. Vi lukker kun 50 gæster ind, da vi skal holde sikker afstand.

Vinøs julemenu

Fra torsdag den 19. november og frem til jul, kan du invitere kæresten, kollegaen, vennerne eller hvem du nu har lyst til, med og nyde en intim julemenu på Vinøs. 
 
Prøv vores velsmagende vinøse jule-menu og forkæl ganen med en dejlig anretning med fisk, charcuteri og ost samt den søde afslutning. Selvfølgelig med vin-menu! 
 
 

Vinøs julemenu


Fisk & Lander Jenkins Chardonnay

Rimmet laks med nordisk salsa og friskostecreme
Blinis med krebsehalesalat og stenbiderrogn
Rosérejer med citron og mayo


Kød, Ost & Lander Jenkins Cabernet Sauvignon

Hønsesalat med bacon
Anderillette med cornichoner og estragonsennep
Trøffelsalami
Grubeost med tranebærpesto
Brillat Savarin med valnødder

Sødt & Madeira Barbeito 5 års Boal

Vinøs special ris à l’amande med
saltkaramel-skum og brændte mandler

 
Pris: 395,- pr. person
 
Opgrader vinen til julemenuen incl bobler, kr 175,-
  • Armance B Cremant d’Loire
  • Farmstead Chardonnay
  • Hunt & Harvest Cabernet Sauvignon
  • Dalva Tawny Reserve
(medlemmer får 10 % rabat)
Datoer: torsdag til søndag fra den
19. november – 20. december

Hvis du trænger til lidt ekstra forkælelse, så har vi et par dejlige tilvalgsmuligheder

en kaffe med en avec til kr 100,-
eller en kaffe med en luksus avec til kr 125,-

*) vine eller dessertvin kan byttes med en valgfri sodavand eller en velskænket Tuborg Classic

Brug for overnatning?

Efter en god aften på Vinøs, så kan du lige smutte over gaden til Go Hotel City. Hotellet åbnede for gæster i juni 2020. Alle værelser er indrettet i moderne design med eget badeværelse med gulvvarme og kvalitetssenge, så du kan få en god nats søvn. De tilbyder både standard værelser og hotellejligheder til markedets bedste priser og har forskellige værelsestyper, herunder enkelt-, dobbelt-, lejligheder med kitchenette og aircondition til enkelt og dobbelt brug og lejligheder med havudsigt. Nyd din morgenmad på den store veranda eller et glas på roof-top.

Og kan du fremvise et aktuelt nøglekort fra Go City Hotel, får du 10 % på regningen!

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.