fbpx

AnorekSigne

Onsdag den 6 november kl 19:00

Kender du en anorektiker? Ved du hvad en spiseforstyrrelse er? Kender du symptomerne for den psykiske lidelse? Ved du hvordan du skal håndtere det, hvis en i din bekendskabskreds viser tegn på sygdommen?
 
 
Mød Signe – en 38 årig kvinde, som de sidste 20 år har lidt af – og kæmpet med og imod – spiseforstyrrelse. Signe har været igennem et utal af behandlingsformer, men intet havde rigtig kunne vende skuden. Efter 3 år på angstmedicin ændrede hverdagen sig markant. I Signes foredrag fortæller hun kort om vejen hertil og mere om vejen de sidste tre år. Vejen dertil kan man læse meget mere om i bogen AnorekSigne, som hun udgav sidste år. 
 
Signe arbejder for at få øget opmærksomhed og støtte til at løse problemerne for anoreksi-ramte. Bla. har hun stillet op til en række artikler i BT og har haft foretræde for sundhedsminister Magnus Heunicke samt Sundhedsudvalget i folketinget. Lige nu samarbejder Signe med Sundhedsstyrelsen om at få ændret på behandlingsudbuddet. 
 
Foredraget er for alle. Måske du kender én, der selv kæmper. Måske er du forælder til, eller pårørende til en teenager, som lukker sig inde i sig selv. Så vil du gerne vide mere om denne her skøre, alvorlige, diffuse sygdom – så KOM. Stil alle dine spørgsmål, Signe svarer på alt.
 
Prisen er kr 100,- og overskuddet går til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser & Selvskade.

Halloviin

Torsdag den 31. oktober kl 18:00

 

Stik af hjemmefra og undgå alle slik-og-ballade ungerne!
 
 
Du vil komme til at opleve en uhyggelig stemning med en middag, som du kun tør spise til HALLOVIIN.
Middagen skylles ned af tvivlsomme vine, som alle har ligget i mørke og skumle kældre. Du kan jo prøve at spille en omgang ‘ånden i flasken’ – hvis du tør – men betal først!!!
Kom som du er, men Hekse og Trolde er ekstra velkomne! Vi u-hygger om dig og leverer den værste service muligt på denne skrækkelige aften, hvor der er uhygge allevegne.
 
Det koster intet at booke bord og måske du lige kan nå Månedens Glas 🙂

Vi fejrer J-dag

Fredag den 1. november kl 20:59

 

J-dag er den dag, hvor årets Tuborg julebryg lanceres; ‘J’ for jul eller julebryg.
 

 
I 1990 blev den første J-dag markedsført af Tuborg i forbindelse med Tuborg Julebryg. Derefter blev J-dag gjort til en tradition hvert år 2. onsdag i november kl. 23:59
 
 
I 1999 blev J-dag dog flyttet fra onsdag til den første fredag i november kl. 20:59. Det skete primært fordi der var for mange problemer med unge, som ikke mødte op til undervisning dagen efter, derfor valgte Tuborg i samarbejde med Bryggeriforeningen at flytte J-dag.
 
Det koster intet at booke bord  🙂