fbpx

Vinøs fylder 1 år!

Søndag den 1 december kl 13:00 – 21:00

 

Et forrygende år er gået og vi har glædet os over hver og en eneste gæst, som har frekventeret os på Lergravsvej. Vi har fået masser af medlemmer i Vinøs Vinklub og er endda kommet på fornavn med en masse af jer. (Hint – hvis man vil opnå den status, så er man velkommen til at droppe ind oftere end til Månedens Glas 🙂

Vi har haft et hav af arrangementer, vinsmagninger, jazz- og troubadur musik, foredrag m.v. Vi har holdt en masse jubilæer, fødselsdage, fredagsbarer, erhvervs-events, kundemøder, politiker pow-wow og hvad har vi ikke? Vi har serveret 1.000-vis af anretninger og endnu flere glas vin. Vi har haft 11 forskellige Måneders vin – lige fra pivfrisk Xa-rello til tør knastør Muscat. Vi er blevet #klimatossede og har i det hele taget haft det skønt med alle de oplevelser vi render ind i med jer kunder!

Så nu er vi klar til at holde fødselsdag! Søndag den 1 december fylder Vinøs 1 år og vi fejrer det med et godt tilbud til alle – et glas Cava, en kop gløgg eller et glas julebryg til kun kr. 30,- Eller hvad med en julemenu med vine og kaffe/the til kun kr 300,- (kun mod forudbestilling)

Vi glæder os til at fejre fødselsdag med dig!

Vinøse hilsner fra Otto & Co

FØDSELSDAGSKONKURRENCE

Deltag i vores konkurrence på Facebook eller Instagram og vind f.eks 

  • Julemenu for 2 personer
  • 2 x 1 aften på Vinøs Vinskole
  • 2 billetter til Babich New Zealand vinsmagning den 21. januar kl 17
  • 2x2 gratis billetter til ‘Julens Vine’ onsdag den 4. December
  • 2x1 medlemskaber af Vinøs Vinklub (medlemmer får konverteret medlemskab til 6 gratis måneder)

Det eneste du skal gøre er:

  • Gå ind på Facebook eller Instagram og ‘Synes godt om siden’ @vinos2300
  • Fortæl hvem du vil have med til den præmie du vinder
  • Kryds fingre og tæer for at vi trækker DIG

Vinderen bliver kontaktet direkte på Facebook eller Instagramog offentliggjort i opslaget. Vinderen trækkes søndag d. 1. december.

Vinøs BarselsBar

Torsdag den 12. december kl 14-16

Tilmelding på Facebook – klik på billedet herunder

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.