fbpx

AnorekSigne

Onsdag den 6 november kl 19:00

Kender du en anorektiker? Ved du hvad en spiseforstyrrelse er? Kender du symptomerne for den psykiske lidelse? Ved du hvordan du skal håndtere det, hvis en i din bekendskabskreds viser tegn på sygdommen?
 
 
Mød Signe – en 38 årig kvinde, som de sidste 20 år har lidt af – og kæmpet med og imod – spiseforstyrrelse. Signe har været igennem et utal af behandlingsformer, men intet havde rigtig kunne vende skuden. Efter 3 år på angstmedicin ændrede hverdagen sig markant. I Signes foredrag fortæller hun kort om vejen hertil og mere om vejen de sidste tre år. Vejen dertil kan man læse meget mere om i bogen AnorekSigne, som hun udgav sidste år. 
 
Signe arbejder for at få øget opmærksomhed og støtte til at løse problemerne for anoreksi-ramte. Bla. har hun stillet op til en række artikler i BT og har haft foretræde for sundhedsminister Magnus Heunicke samt Sundhedsudvalget i folketinget. Lige nu samarbejder Signe med Sundhedsstyrelsen om at få ændret på behandlingsudbuddet. 
 
Foredraget er for alle. Måske du kender én, der selv kæmper. Måske er du forælder til, eller pårørende til en teenager, som lukker sig inde i sig selv. Så vil du gerne vide mere om denne her skøre, alvorlige, diffuse sygdom – så KOM. Stil alle dine spørgsmål, Signe svarer på alt.
 
Prisen er kr 100,- og overskuddet går til Landsforeningen mod spiseforstyrrelser & Selvskade.

Sebastian Koncertfortælling

Søndag den 17. november kl 16:00

Til december fylder en af Danmarks helt store sangskrivere Sebastian 70 år. Trio Guldagger og Anders Heidelbach hylder og takker Sebastian for de mange smukke melodier, de flotte arrangementer, de humoristiske tekster, den elegante samfundskritik og de store kærlighedssange. De fleste af sangene optræder på Sebastians egen ”Sebastian-playliste”, der består af de 50 sange, som Sebastian selv vurderer er de bedste og mest blivende.

Alle sangene fremføres med stor respekt for det originale oplæg uden at være tro kopier. Tilsammen 4 rutinerede musikere, sangskrivere og komponister, der hver især har beskæftiget sig med mange forskellige musikalske genrer: Jazz, rock, folkemusik, klassiske korværker, popmusik mm.

Entre kr 50,- per person – max 50 pladser – husk at booke bord

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.