Andre events

UDSOLGT! Croquis & vin på Vinøs

den 21. november inviterer Vinøs til croquis- og vinaften!

Tag din kæreste, venner eller søskende under armen og vær med til en kreativ aften på vinbaren!

Vi får besøg af en croquismodel og -instruktør, som vil guide os gennem croquistegningens kunst. Croquistegning er for alle og du behøver ikke at have prøvet det før eller være en garvet tegner for at deltage.

Vi vil i løbet af aftenen smage på 3 økologiske, franske vine, hhv. hvid, rød og rosé, hvortil der følger lidt lækre, økologiske snacks fra KoRo.

PRAKTISK INFORMATION

  • Dørene åbner kl. 18.45
  • Arrangementet starter kl. 19:00 er af ca. 2 ½ times varighed.
  • Pris pr. person: 295 kr.

(Vin, snacks og tegnegrej er inkluderet i prisen)

…3 GLAS VIN OG DET HELE FLASKER SIG!

Håber vi ses!

Aftenen er arrangeret i samarbejde med fem Leisure Management-studerende fra Zealand Erhvervsakademi og der ydes ikke medlemsrabat. 

Brug for overnatning?

Efter en god aften på Vinøs, så kan du lige smutte over gaden til Go Hotel City. Hotellet åbnede for gæster i juni 2020. Alle værelser er indrettet i moderne design med eget badeværelse med gulvvarme og kvalitetssenge, så du kan få en god nats søvn. De tilbyder både standard værelser og hotellejligheder til markedets bedste priser og har forskellige værelsestyper, herunder enkelt-, dobbelt-, lejligheder med kitchenette og aircondition til enkelt og dobbelt brug og lejligheder med havudsigt. Nyd din morgenmad på den store veranda eller et glas på roof-top.

Og kan du fremvise et aktuelt nøglekort fra Go City Hotel, får du 10 % på regningen!

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter.