fbpx

Cocktail nights

Vinøs er mere end vin – vi er fx også COCKTAIL NIGHTS! Den 8. august og den 29. august er du velkommen til at komme forbi og smage Mads Emils fantastiske cocktail færdigheder.

Vi serverer bl.a.

  • Espresso martini
  • Mojitos
  • Whisky sour
  • Og vores gode udvalg af signatur Københavner-, Bergslagen- og Oslo Gin…

1 cocktail – kun kr 95,-

Stor velsmag! Stort velkommen….

 

Teater Play menu

Du kender måske allerede Teater Play? De ligger på Strandlodsvej 7. De har teater, standup, improcomedy, revy og testshows med mere.

Vi præsenterer nu Teater Play menuen, så når du viser din billet, får du 10 % på regningen. Wait there’s more – når du viser kvitteringen til Teater Play, får du en øl til til kun kr. 30,- eller en kaffe/the til kun kr. 15,- Og sådan støtter vi hinanden lokalt 🙂 Tilbuddet gælder kun sammen dag som forestillingen og kan ikke kombineres med øvrige rabatter. 

 

Brug for overnatning?

Efter en god aften på Vinøs, så kan du lige smutte over gaden til Go Hotel City. Hotellet åbnede for gæster i juni 2020. Alle værelser er indrettet i moderne design med eget badeværelse med gulvvarme og kvalitetssenge, så du kan få en god nats søvn. De tilbyder både standard værelser og hotellejligheder til markedets bedste priser og har forskellige værelsestyper, herunder enkelt-, dobbelt-, lejligheder med kitchenette og aircondition til enkelt og dobbelt brug og lejligheder med havudsigt. Nyd din morgenmad på den store veranda eller et glas på roof-top.