Vinøs Shoppen

Dejlig vin, Take Away, Gavekort og Oplevelser

Velkommen til shoppen!

Vi er Vinøs, og vi er ret fjollet med vin! Vi elsker vin. At smage og nyde vin. At blive begejstret for vin og at fortælle om vin. Alt det vil vi gerne dele med dig. Derfor kan du nyde vin hos os, du kan købe de gode flasker med hjem, og du kan lære lidt mere om vin.

Vine sælges, under lockdown, hver torsdag til lørdag på Lergravsvej og nu kan du også bestille din vin online OG få den leveret..

Du er også velkommen til at få et tilbud på vin gaver, julegaver, mix-kasser, vinen til festen og jubilæet eller enhver anledning. Og vi tager gerne det overskydende tilbage.

Og så er der dejlig take away, hver fredag og lørdag…
Vinøs nye webshop

Hvis du ønsker at købe de gode flasker med hjem, så kan du bestille den på vores nye  webshop. Der er kassevis af gode tilbud og et fantastisk udvalg – husk at medlemmer får 10 %  på ikke nedsatte vine!

 
Vinøs Vinskole

Vinskolen er ideel for alle, der holder af at nyde et glas vin, og som er nysgerrige efter at vide mere om, hvad der er i glasset.

Du bliver bedre til grundbegreber inden for vinsmagning, smageteknik og vinservering – og gør dig klogere på vindyrkning, vinfremstilling, vinopbevaring, jordbund og de klassiske druesorter og vindistrikter.

Læs mere om vinskolen her

Vineux simplé - simpelt gavekort

Her kan du købe et gavekort, hvor du helt selv bestemmer beløbet. Du får helt sikkert et smil og en stor stjerne hos modtageren 🙂

Bestil gavekort her

Mad & Vin Take Away

Sådan et lækkert tilbud – tag Vinøs med, hvor du har lyst:
Fire slags oste, fire slags charcuteri, lidt pesto, lidt sennep, oliven, et godt stykke brød og en flaske vin – nok til to personer – for bare kr 295,- og kr 195,- uden vin. Maden er selvfølgelig leveret i genbrugsplast – sørg gerne for ansvarlig afskafning. Der er også dejlige vine, du kan bestille med hjem. God appetit!

Bestil Take Away her

Vinøs vinbar & vinhandel

Vinøs & Vinhandlens åbningstider
Mandag - Torsdag: kl. 12 til senest kl 23:00
Fredag - Lørdag: kl 12 til senest kl 24:00
Søndag: lukket

 

 

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

 

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

Mail: velkommen@vinos2300.dk