fbpx

Vinøs Shoppen – køb gavekort, oplevelser og dejlig vin

Nød lærer nøgen kvinde at drikke vin!
Corona ramte restauranter hårdt og for at klare os igennem fandt vi på at sælge ud af vores vinkælder. Det blev så godt taget i mod, at vi selvfølgelig skal fortsætte med det. Så hvis du vil have vores vin-råd på Vinøs, så kom ned og se vores dejlige udvalg eller bestil en vinpakke her på shoppen. Vi hjælper også med gaveideer – hvad enten det er en gaveæske, bobler eller oplevelsespakker.

Det er dejligt at give oplevelser og vi har et lille udvalg af gavekort, som du kan glæde dine venner, kæreste eller forretningsforbindelser med.

Rosé pakker

På med solbrillerne og nyd et glas rosé

Stor forkælelse! Vi vælger 3 eller 6 dejlige, friske flasker rosé til dig – så er du klar til solbriller og nydelse på terrassen, stranden eller hvor-som-helst – og rosé egner sig strålende til de fleste oste, salater, fisk og skaldyr samt lette retter

Bestil Rosé pakker her

Vin-Vin situation pakker

Du har brug for det – Vinøs har brug for det. En rigtig vin-vin situation!

Vi har forskellige blandingspakker, som er udvalgt direkte fra vores vinkælder og indeholder dejlige vine, som er lige til at drikke og nyde.  Der er flere prisklasser og typer af vine, hvor du kan vælge i mellem hvid/rosé-, orange- og rødvine samt bobler og øl.
 
Blandingspakker bringer vi gratis ud, ved køb af 12 flasker – dog kun på Christianshavn, i Kastrup og København S. Skriv det i notefeltet, hvis du ønsker udbringning og eller hvornår du kommer forbi.

Vinøs Vinhandel
Bestil en pakke på her eller kig forbi, når du alligevel skal ned og handle. Vi hjælper gerne med forslag til vinparring til maden, tilbud til større indkøb til festen eller bare noget god vin til at nyde. Der er masser af gode tilbud og vi giver rabatter på storkøb.

Bestil vin-vin situation pakker her

Vinøs Vinklub kr. 150,-

Her kan du købe et medlemskab til Vinøs Vinklub, der selvfølgelig giver dig mange fornøjelige timer sammen med dine venner på Vinøs. Og oveni hatten er der bl.a

  • 1 glas af Månedens Vin i 6 måneder
  • 10 % rabat på mad og vin samt rabatter på smagninger, m.v

Bestil Vinklub medlemskab her

Der er i øvrigt en af de bedste gaveidéer til en god ven… Er det til en anden, så giv det som et gavekort.

Bestil Vineux Simplé gavekort her

Vineux simplé - simpelt gavekort

Her kan du købe et gavekort, hvor du helt selv bestemmer beløbet. Du får helt sikkert et smil og en stor stjerne hos modtageren 🙂

Bestil gavekort her

In Vino Veritas kr. 400,-

Gavekortet kan indløses til 4 dejlige glas vin samt en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips. Dette gavekort er meget dejligt at dele med andre og du har selv indflydelse på hvilket tema vinene vil have – fx franske, røde, råsé, orange, koldt klima, eller andet. Men hvis du er glad for overraskelser, så er det også muligt.

  • 4 glas dejlig vin
  • en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips.

Bestil In Vino Veritas pakken her

Bien sur vinsmagning kr. 1.500,-

Du kan invitere 3 venner, familie eller kolleger med til en privat vinsmagning. Du får selvfølgelig selv indflydelse på vintypen, med mindre du er med på en overraskelse? Vi kan aftale et emne, hvis du er mest glad for specielle druer eller lande. Vi snakker lidt om druen, terroiret, klimaet, vin produktionen, m.v. Pakken indeholder:

  • Smag 4 forskellige vine
  • 4 anretninger med 5 forskellige kød og eller ost
  • Skal bookes i forvejen

Bestil Bien Sur vinsmagningen her

Åbningstider

Søndag og Mandag er vinbaren lukket, dog undtaget hvis der er arrangementer.

Tirsdag – Torsdag: Kl. 17 – 22

Fredag & Lørdag: Kl. 15 – 23

Lergravsvej 30 – på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, mad, vinsmagning, vinskole eller vil du tale om et arrangement – så kontakt os endelig.

8 + 8 =

 

Tirsdag til Torsdag: Kl. 17 - 22

Fredag og Lørdag: Kl. 15 - 00

Søndag & Mandag: lukket

 

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

 

Tlf.: 21 76 90 00