fbpx

Støt Vinøs ved køb af et gavekort eller køb af take-away-vin

Vi håber, at du er ved godt mod og ikke mindst ved rigtigt godt helbred. Når du læser det her, så skulle du gerne blive dejligt motiveret til at komme forbi Vinøs og hygge dig med dine venner, kolleger, familie og nyde god mad og vin og måske blive lidt mere oplyst om vin. Men vi ved desværre ikke hvornår det lige bliver muligt for os igen at slå dørene op – og vi kan desværre ikke stoppe alle vores udgifter, i mens vi holder lukket.

Derfor er vi kommet op med en idé om at sælge lidt take-away-vin – (vi leverer også). Og vi har også gavekort, som I så kunne få glæde af senere, når vi igen lukker dørene op. Det er jo skønt at have noget at se frem til – og i mellemtiden kan vi holde Vinøs på vågeblus – se det er da en rigtig vin-vin-situation. Herunder har vi lavet en række gavekort – måske dit næste gavekort til en, du holder af (som jo også kunne være dig selv). Eller måske et gavekort til et medlemskab af Vinøs?

Det er ikke sikkert, at du finder dem alle interessante, men så kan du måske i stedet gå ind og booke bord til lidt ud i fremtiden. Det vil også varme rigtigt meget at vide, at du har planer om at komme forbi en dag. Det vil vi bestemt også glæde os til!

 

Vin-Vin situation pakker

Du har brug for det – Vinøs har brug for det. En rigtig vin-vin situation! Bliv vin-klar til påsken.

Vi har forskellige blandingspakker, som er udvalgt direkte fra vores vinkælder og indeholder dejlige vine, som er lige til at drikke og nyde. Køber du 6 flasker får du et gavekort til Vinøs oven i hatten. Der er flere prisklasser og typer af vine, hvor du kan vælge i mellem hvid/rosé-, orange- og rødvine samt bobler og øl.
 
Blandingspakker bringer vi gratis ud, ved køb af 6 flasker – dog kun i en radius på 10 km fra Vinøs. Skriv det i notefeltet, hvis du ønsker udbringning og eller hvornår du kommer forbi.

Nye take away tider
Vi har fået friske forsyninger og Vinøs minder nok snart mest af alt om en vinhandel. Så nu åbner vi op for take away tirsdag til og med fredag fra kl 16-18 og lørdag fra kl 12-14. Bestil en pakke på vinøs.dk eller kig forbi, når du alligevel skal ned og handle. Der er masser af gode tilbud og rabatter på storkøb.

Bestil vin-vin situation pakker her

Vinøs Vinklub kr. 150,-

Her kan du købe et medlemskab til Vinøs Vinklub, der selvfølgelig giver dig mange fornøjelige timer sammen med dine venner på Vinøs. Og oveni hatten er der bl.a

  • 1 glas af Månedens Vin i 6 måneder
  • 10 % rabat på mad og vin samt rabatter på smagninger, m.v

Bestil Vinklub medlemskab her

Der er i øvrigt en af de bedste gaveidéer til en god ven… Er det til en anden, så giv det som et gavekort.

Bestil Vineux Simplé gavekort her

Vineux simplé - simpelt gavekort

Her kan du købe et gavekort, hvor du helt selv bestemmer beløbet. Du får helt sikkert et smil og en stor stjerne hos modtageren 🙂

Bestil gavekort her

Vin og snacks kr. 200,-

Gavekortet kan indløses til 2 glas af Månedens vin samt en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips. Det forlænger selvfølgelig umiddelbart også fornøjelsen af medlemskabet i Vinøs Vinklub – eller inviter en ven eller 2 ned på et glas. Du bliver dagens helt!

  • 2 glas Månedens vin
  • en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips.

Bestil Vin & snacks pakken her

In Vino Veritas kr. 400,-

Gavekortet kan indløses til 4 dejlige glas vin samt en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips. Dette gavekort er meget dejligt at dele med andre og du har selv indflydelse på hvilket tema vinene vil have – fx franske, røde, råsé, orange, koldt klima, eller andet. Men hvis du er glad for overraskelser, så er det også muligt.

  • 4 glas dejlig vin
  • en valgfri snack af oliven eller saltede mandler eller en pose chips.

Bestil In Vino Veritas pakken her

Bien sur vinsmagning kr. 1.500,-

Du kan invitere 3 venner, familie eller kolleger med til en privat vinsmagning. Du får selvfølgelig selv indflydelse på vintypen, med mindre du er med på en overraskelse? Vi kan aftale et emne, hvis du er mest glad for specielle druer eller lande. Vi snakker lidt om druen, terroiret, klimaet, vin produktionen, m.v. Pakken indeholder:

  • Smag 4 forskellige vine
  • 4 anretninger med 5 forskellige kød og eller ost
  • Skal bookes i forvejen

Bestil Bien Sur vinsmagningen her

Vi sætter umådeligt stor pris på, at du vælger at støtte Vinøs!
Vi ses forhåbentligt snarest – fra den 14. april og fremefter….

1000 tak for støtten! Godt helbred til alle!

 

Åbningstider

Søndag og Mandag er vinbaren lukket, dog undtaget hvis der er arrangementer.

Tirsdag – Torsdag: Kl. 17 – 22

Fredag & Lørdag: Kl. 15 – 23

Lergravsvej 30 – på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, mad, vinsmagning, vinskole eller vil du tale om et arrangement – så kontakt os endelig.

12 + 15 =

Tirsdag til Torsdag: Kl. 17 - 22

Fredag og Lørdag: Kl. 15 - 23

Søndag & Mandag: lukket

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

 

Tlf.: 21 76 90 00