Vinøs vinskole

Vinøs Vinskole

Det er ideelt for alle, der holder af at nyde et glas vin, og som er nysgerrige efter at vide mere om, hvad der er i glasset.

På Vinøs Vinskole får du en dybere indsigt i druen, jorden, processen og menneskene bag og får afdækket nogle af vinens myter og mysterier.

Vi fortæller om grundbegreber inden for vinsmagning, smageteknik og vinservering – og gør dig klogere på vindyrkning, vinfremstilling, vinopbevaring, jordbund og de klassiske druesorter og vindistrikter.

Hver undervisning afsluttes med lidt ost, pølse og paté og lidt mere af de vine, vi har smagt på.

 

André Devald

 

Er vores underviser, som har beskæftiget sig professionelt med vin i mere end 25 år. Han har skrevet for en lang række medier, bl.a. Vinbladet, Gastro, Smag & Behag og Penge & Privatøkonomi.

 

Han har yderligere oversat og bearbejdet et utal af bøger om vin, øl og spiritus, og udgav i 2007 bogen “Vinene fra Châteauneuf-du-Pape”.

 

Derudover arbejder han som guide på vinrejser, holder foredrag og har i mere end 10 år undervist på Vinakademiet (Sommelieruddannelsen) i bl.a. fransk, tysk og østrigsk vin.

 

På den grafiske front udarbejder André kort over alverdens vinområder til vinbøger, -magasiner og andre publikationer i ind- og udland.

Mere Vinøs

Mere Vinøs er en opfølgning på Basis Vinøs og er for dig, som allerede ved lidt om vin og er klar til at få en dybere indsigt.
Du får en større forståelse for, hvordan man smager og bedømmer vin, hvordan de enkelte druer smager, og hvor forskelligt de smager afhængig af land og distrikt.

Vi gennemgår de klassiske distrikter, smager og beskriver dem. Herudover gennemgår vi emner som smageteknik, vinifikation, korrekt servering, opbevaring og mad- og vinsammensætning.

Der afsluttes med lidt ost, pølse og paté og lidt mere af de vine, der er smagt på.

Mandag lukket

Tirsdag, Onsdag & Torsdag: Kl. 15 - 22

Fredag: Kl. 14 – 23

Lørdag: Kl. 13 – 23

Søndag Kl. 13 - 21

Lergravsvej 30 - på hjørnet af Strandlodsvej
2300 København S

Webdesign: CopenGraphics

Skriv til os

Har du spørgsmål til vores vine, vinsmagning eller vil du tale om et evt. arrangement - så kontakt os

Tlf.: 21 76 90 00